Dette skal du bruge:
Flute efter ønske.
Mozzarella
Tomater
Basilikum/oregano.
Fremgangsmåde:
Start med at skære dit brød i skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Mit brød var en rest surdejs hvedebrød, jeg havde tilovers og det var efterhånden blevet lettere gammelt og tørt, så jeg gav det lige 5 minutter i ovnen, inden jeg lagde fyld på. Det er ikke nødvendigt, hvis man har mere frisk brød, alt efter hvor sprødt man ønsker det.
Derpå skærer man også mozzarella og tomater i tynde skiver, og lægger en skive af hver på hvert stykke brød.
Så pynter man med lidt basilikum eller oregano, her brugte jeg frisk basilikum, man kan også bare buge tørret.
Til slut bager man dem, ved 200grader i 10 minutters tid. Og se så, madlavning behøver faktisk ikke være så besværligt. ;)
- Lærke / Æ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar